NoSpang.com

Donatie van stichting Voetbal Sport Suriname
dinsdag, 13 november 2012 10:59

PARAMARIBO - Het bestuur van stichting Voetbal Sport Suriname dat bestaat uit de leden mr. Mike Kensenhuis, Ewald Henshuys en Rob Groener heeft besloten het batig saldo van 4351,75 euro na liquidatie van de stichting te doneren aan de Surinaamse Voetbal Bond. Op 1 november mocht de Surinaamse Voetbal Bond de donatie in ontvangst nemen. In Nederland ...

werd in 1994, mede op initiatief van de SVB, de stichting Voetbal Sport Suriname opgericht. De activiteiten waren gericht op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de voetbalsport in Suriname.

Ook heeft de stichting een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van een structurele samenwerkingsrelatie tussen de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) en de SVB. Dit heeft ertoe geleid dat al enige jaren de door de stichting beoogde activiteiten binnen het samenwerkingsverband tussen de KNVB en de SVB een plaats hebben gevonden.

Om deze reden heeft het bestuur op 9 september 2012 besloten de stichting te ontbinden. De SVB is zeer verheugd met de donatie en zal het bedrag bestemmen voor de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. 
 

 


We hebben 827 gasten online

Polls